Визначення поняття принципів правового регулювання заохочення працівників Національної поліції України - Сорочан, Н. В.; Sorochan, N. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4387-0754 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2019. – № 4 (87). – С. 54-61, 2019)
Досліджено визначення поняття принципів правового регулювання заохочення працівників Національної поліції України.З’ясовано, що заохоченням як засобом правового впливу є стимулювання певної поведінки особи під дією певного мотиву або мотивів. Правове регулювання розглянуто як специфічну систему нормативного впливу на суспільно значущі, свідомо-вольові, повторні та стійкі суспільні відносини з метою їх упорядкування. The author has researched one of the directions of the modern formation and development of the rule of law state related to the improvement of various branches of law and the relevant legislation in the field of labor law, the definition of the concept and principles of legal regula-tion of encouragement applicable to the employees of the National Police of Ukraine. Исследовано определение понятия принципов правового регулирования поощрения работников Национальной полиции Украины. Выяснено, что поощрением как средством правового воздействия является стимулирование определенного поведения лица под действием определенного мотива или мотивов. Правовое регулирование рассмотрено как специфическую систему нормативного влияния на общественно значимые, сознательно-волевые, повторяющиеся и устойчивые общественные отношения с целью их упорядочения.
Determining the Concept of the Principles of Legal Regulation of Encouragement of the Employees of the National Police of Ukraine
Определение понятия принципов правового регулирования поощрения работников Национальной полиции Украины
Сорочан, Н. В. Визначення поняття принципів правового регулювання заохочення працівників Національної поліції України / Наталія Вікторівна Сорочан // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2019. – № 4 (87). – С. 54-61. - DOI: https://doi.org/10.32631/v.2019.4.05.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; принципи; принципы; principles; заохочення; поощрение; encouragement