Правові основи діяльності суб’єктів протидії злочинності: класифікація та загальна характеристика - Бутенко, В. Б.; Butenko, V. B. (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 22-24, 2022)
У тезах доповіді розглянуто класифікацію, загальну характеристику та правові основи діяльності суб’єктів протидії злочинності.

The abstracts of the report consider the classification, general characteristics and legal basis of the activities of anti-crime entities.

В тезисах доклада рассмотрены классификация, общая характеристика и правовые основы деятельности субъектов противодействия преступности.
Бутенко, В. Б. Правові основи діяльності суб’єктів протидії злочинності: класифікація та загальна характеристика / Віктор Борисович Бутенко // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 22-24.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти протидії злочинності; субъекты противодействия преступности; subjects of combating crime