Організація виявлення вторгнень у локальній мережі підприємства - Соляник, Т. М.; Solianyk, T. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3695-0019 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 60-62, 2022)
Підвищення ефективності захисту інформації в корпоративних мережах шляхом вибору та налаштування відповідної системи виявлення вторгнень на підприємстві є одним з прикладів протидії кіберзлочинності.

Increasing the effectiveness of information protection in corporate networks by choosing and configuring the appropriate intrusion detection system at the enterprise is one of the examples of countering cybercrime.

Повышение эффективности защиты информации в корпоративных сетях путем выбора и настройки соответствующей системы обнаружения вторжений на предприятии является одним из примеров противодействия киберпреступности.
Соляник, Т. М. Організація виявлення вторгнень у локальній мережі підприємства / Соляник Тетяна Миколаївна // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека» ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 60-62.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; корпоративні мережі; захист інформації від вторгнень; протидія кібератакам; кібербезпека; кібератаки; корпоративные сети; защита информации от вторжений; противодействие кибератакам; кибербезопасность; кибератаки; протидія кіберзлочинності