Роль і місце регіональних органів внутрішніх справ у забезпеченні використання громадянами України політичних прав і свобод - Прокопенко, О. Ю.; Prokopenko, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5826-7830 (Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9). - С. 209-213, 2015)
Визначено роль і місце регіональних органів внутрішніх справ у забезпеченні використання громадянами України політичних прав і свобод. До проблем, що потребують негайного вирішення, віднесено неналежне нормативно-правове регулювання зазначеної сфери суспільного життя, недотримання й невиконання компетентними органами приписів законодавства.

The article is based on ratified international documents, current legislation and academic positions and scientists the role and place of regional enforcement bodies to ensure the use of the citizens of Ukraine of political rights and freedoms. The problems that need urgent attention include inadequate legal regulation of that sphere of public life, failure and failure to comply with requirements of legislation by the competent authorities.

Определены роль и место региональных органов внутренних дел в обеспечении использования гражданами Украины политических прав и свобод. К проблемам, нуждающимся в немедленном решении, отнесено ненадлежащее нормативно-правовое регулирование указанной сферы общественной жизни, несоблюдение и невыполнение компетентными органами предписаний законодательства.
The role and place of regional internal affairs bodies in ensuring the use of Ukrainian citizens political rights and freedoms
Роль и место региональных органов внутренних дел в обеспечении использования гражданами Украины политических прав и свобод
Прокопенко, О. Ю. Роль і місце регіональних органів внутрішніх справ у забезпеченні використання громадянами України політичних прав і свобод / Прокопенко О. Ю. // Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9). - С. 209-213.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; регіональні органи внутрішніх справ; regional bodies of internal affairs; региональные органы внутренних дел; політичні права і свободи; political rights and freedoms; политические права и свободы; нормативно-правове регулювання; normative and legal regulation; нормативно-правовое регулирование