Деякі спірні питання визначення змісту адміністративної відповідальності та реалізації її принципів за порушення правил дорожнього руху - Салманова, О. Ю.; Salmanova, O. Y.; Olena Salmanova (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 250-255., 2008)
Розглянуто спірні питання визначення змісту адміністративної відповідальності та реалізації її принципів за порушення правил дорожнього руху. Рассмотрены спорные вопросы определения содержания административной ответственности и реализации ее принципов за нарушение правил дорожного движения. Controversial issues of determining the content of administrative responsibility and implementation of its principles for traffic violations are considered.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна відповідалність; административная ответственность; правила дорожнього руху; правила дорожного движения; порушення правил; нарушение правил; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; принцип відповідальності; принцип ответственности; принцип законності; принцип законности; адміністративні стягнення; административные взыскания