Police corruption measures in the United States of America and Canada - Khan, O. O.; Хань, О. О.; Dursunov, R.; Хань Олександр (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 206-208, 2019)
Розглянуто заходи боротьби з корупцією у поліції на прикладі Сполучених Штатів Америки та Канади. Зазначено, що антикорупційне законодавство вирізняється крайньою суворістю, при цьому воно спрямоване на протидію корупції серед державних службовців. У цьому контексті регулюється антикорупційне законодавство про поліцію, яке, у свою чергу, спрямоване на запобіжні заходи. Важливо, що спочатку поліції надаються значні преференції. Підвищення матеріального стимулювання поліцейських ґрунтується на тому, що низьке фінансування заохочує корупцію.

Measures to combat corruption in the police are considered on the example of the United States of America and Canada. It is noted that anti-corruption legislation is extremely strict, while it is aimed at combating corruption among civil servants. In this context, anti-corruption legislation on the police is regulated, which in turn aims at precautionary measures. It is important that initially the police are given significant preferences. Increasing financial incentives for police officers is based on the fact that low funding encourages corruption.

Рассмотрены меры по борьбе с коррупцией в полиции на примере Соединенных Штатов Америки и Канады. Отмечено, что антикоррупционное законодательство отличается крайней строгостью, при этом направлено на противодействие коррупции среди государственных служащих. В этом контексте регулируется антикоррупционное законодательство о полиции, которое, в свою очередь, направлено на меры предосторожности. Важно, что изначально полиции предоставляются значительные преференции. Повышение материального стимулирования полицейских основывается на том, что низкое финансирование поощряет коррупцию.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; overseas experience; корупція; коррупция; боротьба з корупцією; борьба с коррупцией; fight against corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; anti-corruption; досвід Сполучених Штатів Америки; опыт Соединенных Штатов Америки; United States experience; досвід Канади; опыт Канады; Canadian experience; боротьба з корупцією у поліції; борьба с коррупцией в полиции; fight against police corruption; протидія корупції серед державних службовців; противодействие коррупции среди государственных служащих; countering corruption among civil servants