Цифрова криміналістика особливості, можливості та перспективи - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 371-375, 2022)
Обгрунтовано, що цифрова криміналістика є досить широкозастосованою та актуальною галуззю та має чимале значення на сучасному етапі.

It is substantiated that digital forensics is a fairly widely used and relevant field and is of considerable importance at the current stage.

Обосновано, что цифровая криминалистика является достаточно широко применяемой и актуальной отраслью и имеет большое значение на современном этапе.
Світличний, В. А. Цифрова криміналістика особливості, можливості та перспективи / Віталій Анатолійович Світличний // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 371-375.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; цифрова криміналістика; цифровая криминалистика; digital forensics; форензіка; комп'ютерна криміналістика; цифрові докази