Саморегуляція в системі професійної підготовки працівників підрозділів поліції - Потапова, С. М.; Potapova, S. M. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 99-101, 2017)
Досліджено роль саморегуляції працівників підрозділів поліції в забезпеченні ефективності їх діяльності. Визначено місце саморегуляції в системі професійної підготовки працівників.

The role of self-regulation of employees of police units in ensuring the effectiveness of their activities. The place of self-regulation in system of professional training of employees.

Исследована роль саморегуляции работников подразделений полиции в обеспечении эффективности их деятельности. Определено место саморегуляции в системе профессиональной подготовки работников.
Потапова, С.М. Саморегуляція в системі професійної підготовки працівників підрозділів поліції / Світлана Миколаївна Потапова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 99-101.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; працівники підрозділів поліції; employees of police units; работники подразделений полиции; професійно важливі якості; professional important qualities; профессионально важные качества; саморегуляція; self-regulation; саморегуляция; самоконтроль; self control