Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Національна академія правових наук України (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У збірнику вміщено тези доповідей учасників конференції , присвяченої 30-річчю Харківського національного університету внутрішніх справ у статусі університету, за такими напрямами: гуманітарні аспекти соціального розвитку держави в період та після завершення правового режиму воєнного стану; державний суверенітет України, правопорядок в умовах правового режиму воєнного стану, інформаційна та кібербезпека; економічна безпека держави та суб’єктів господарювання в умовах правового режиму воєнного стану.

The collection contains abstracts of reports by participants of the conference dedicated to the 30th anniversary of the Kharkiv National University of Internal Affairs in the status of a university, in the following areas: humanitarian aspects of the social development of the state during and after the end of the legal regime of martial law; state sovereignty of Ukraine, law and order under the legal regime of martial law, information and cybersecurity; economic security of the state and business entities under the legal regime of martial law.
Keywords: Україна; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; державний суверенітет України; правопорядок в умовах правового режиму воєнного стану; кібербезпека; інформаційна безпека; державний суверенітет; правопорядок; умови воєнного стану; Ukraine; martial law conditions; state sovereignty of Ukraine; law and order under the legal regime of martial law; cybersecurity; information security; економічна безпека держави; економічна безпека суб’єктів господарювання; economic security of the state; economic security of business entities; гуманітарні аспекти соціального розвитку держави; humanitarian aspects of the social development of the state