Про актуальність віктимологічної профілактики корисливо-насильницьких злочинів - Мірошніченко, Т. О.; Miroshnichenko, T. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 131-135, 2016)
Підкреслено, що заходи профілактики корисливо-насильницьких злочинів слід розробляти з урахуванням специфіки місцевої кримінальної ситуації і доводити до відома населення, використовуючи засоби масової інформації.

It is emphasized that measures for the prevention of self-interested and violent crimes should be developed taking into account the specifics of the local criminal situation and brought to the attention of the population using the mass media.

Подчеркнуто, что меры профилактики корыстно-насильственных преступлений следует разрабатывать с учетом специфики местной криминальной ситуации и доводить до сведения населения, используя средства массовой информации.
Мірошніченко, Т. О. Про актуальність віктимологічної профілактики корисливо-насильницьких злочинів / Тетяна Олександрівна Мірошніченко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 131-135.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; віктимологія; віктимологічна профілактика; victimological prevention; виктимологическая профилактика; корисливо-насильницькі злочини; selfish and violent crimes; корыстно-насильственные преступления