Досвід систематизації законодавства про органи охорони правопорядку СРСР - Качинська, М. О.; Kachynska, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7319-4470 (Наше право. - 2013. - № 8. - С. 81-85, 2013)
В статті з’ясовано зміст понять «мета» та «завдання»; охарактеризовано мету та завдання нагляду за дотриманням адміністративного законодавства, який здійснюють органи прокуратури.

This paper defines the notion of “objective” and “task”, describes the purpose and objectives of the supervision of compliance with administrative law, which is implemented by the prosecution.

В статье рассмотрена проблемам систематизации законодательства об органах охраны правопорядка СССР. Автор, обращает внимание на ряд проблем, среди которых существования большого количества не упорядоченных нормативных актов, отсутствие скоординированных и последовательных действий в процессе систематизации.
Качинська М. О. Досвід систематизації законодавства про органи охорони правопорядку СРСР / Качинська Мар’яна Олександрівна // Наше право. - 2013. - № 8. - С. 81-85
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; СССР; прокуратура; ограни охорони правопорядку; органы охраны правопорядка; keeping public order; public order; prosecutor’s office