Функції органів внутрішніх справ із забезпечення громадської безпеки під час надзвичайних ситуацій - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Юридичні науки. − 2015. − Вип. 3, Ч.2. Т. 1. − С. 165-168, 2015)
У статті здійснено аналіз наукових праць і нормативно-правових актів щодо функцій органів внутрішніх справ із забезпечення громадської безпеки під час надзвичайних ситуацій. Проаналізовано зміст поняття забезпечення громадської безпеки під час надзвичайних ситуацій. Сформовано окремі категорії та групи функцій, якими наділені органи внутрішніх справ, із забезпечення громадської безпеки під час надзвичайних ситуацій.

The article analyzes the scientifc papers and legal acts concerning the functions of the organs of internal affairs to ensure public safety in emergency situations, namely the content of the concepts of public safety in emergency situations; the formation of certain categories or groups of functions vested in law-enforcement bodies to ensure public safety in emergency situations.

В статье проведен анализ научных работ и нормативно-правовых актов относительно функций органов внутренних дел по обеспечению общественной безопасности во время чрезвычайных ситуаций. Проанализировано содержание понятия обеспечения общественной безопасности во время чрезвычайных ситуаций. Сформированы отдельные категории и группы функций, которыми наделены органы внутренних дел, по обеспечению общественной безопасности во время чрезвычайных ситуаций.
Functions of interior in public safety in emergencies
Панова О.О. Функції органів внутрішніх справ із забезпечення громадської безпеки під час надзвичайних ситуацій / Панова О.О. // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Юридичні науки. − 2015. − Вип. 3, Ч.2. Т. 1. − С. 165-168.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; безпека; громадська безпека; правове забезпечення; надзвичайні ситуації; надзвичайна ситуація; security; public safety; legal security; emergency; безопасность; общественная безопасность; правовое обеспечение; чрезвычайная ситуация