Деякі питання професійної віктимності працівників органів внутрішніх справ - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 440-445, 2004)
Досліджено деякі питання професійної віктимності працівників органів внутрішніх справ. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследованы некоторые вопросы профессиональной виктимности сотрудников органов внутренних дел. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. Some issues of professional victimization of law enforcement officers were investigated. Practical recommendations are given to address these issues.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; віктимність; виктимность; victimization; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью