Діяльність Державної казначейської служби України в умовах воєнного стану - Деуленко, В. М.; Deulenko, V. M.; Парфентій, Л. А.; Parfentii, L. A. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 292-293, 2023)
Державна казначейська служба України є одним з ключових органів управління державними фінансами та забезпечення їх сталості. В умовах війни Державна казначейська служба продовжує виконувати свої функції і здійснює ряд заходів для забезпечення ефективного управління державними фінансами та забезпечення сталості економіки.

The State Treasury Service of Ukraine is one of the key bodies for managing public finances and ensuring their sustainability. In the conditions of war, the State Treasury Service continues to perform its functions and implements a number of measures to ensure the effective management of state finances and ensure the stability of the economy.

Государственная казначейская служба Украины нявляется одним из ключевых органов управления государственными финансами и обеспечения их постоянства. В условиях войны Государственная казначейская служба продолжает выполнять свои функции и осуществляет ряд мер по обеспечению эффективного управления государственными финансами и обеспечению устойчивости экономики.
Keywords: Україна; Державна казначейська служба України; умови воєнного стану; State Treasury Service of Ukraine; martial law conditions; Государственная казначейская служба Украины; условия военного положения; Ukraine