Використання інтерактивних технологій навчання у системі підготовки кадрів для ОВС України - Михайлова, Ю. О.; Mikhailova, Y. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6736-7980; ResearcherID: M-1012-2016 (Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.,( м. Харків, 26 верес. 2014 р.). – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 238-241, 2014)
Розглянуто роль та місце інтерактивних технологій навчання у системіпідготовкимайбутніхправоохоронців.Сформульовано поняття інтерактивних технологій навчання у процесі підготовки кадрів для органів внутрішніх справ України. Визначено основні завдання інтерактивних форм навчання.

The role and place of interactive learning technologies in the training of future police officers. The notion of interactive learning technologies in the process of training for law-enforcement bodies of Ukraine is made. The main task of interactive forms of education was fined.

Рассмотрены роль и место интерактивных технологий обучения в системе подготовки будущих правоохранителей. Сформулировано понятие интерактивных технологий обучения в процессе подготовки кадров для органов внутренних дел Украины. Определены основные задачи интерактивных форм обучения.
Использование интерактивных технологий обучения в системе подготовки кадров для ОВД Украины
The use of interactive learning technologies in the training of personnel for the law-enforcement bodies of Ukraine
Михайлова Ю.О. Використання інтерактивних технологій навчання у системі підготовки кадрів для ОВС України/ Юлія Олегівна Михайлова // Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.,( м. Харків, 26 верес. 2014 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 238-241.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; правоохоронці; правоохранители; інтерактивні технології навчання; підготовка кадрів; якість навчання; интерактивные технологии обучения; подготовка кадров; personnel training; качество обучения; quality of education; interactive learning technology; human resources; training