Кадрове забезпечення органів охорони правопорядку (деякі історичні аспекти) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 71-72, 2022)
Розкрито основні аспекти комплектування органів міліції України на завершальному етапі німецько – радянської війни у 1944 році, показано певні досягнення, труднощі та недоліки у здійснення цієї діяльності.

The main aspects of the staffing of the militia bodies of Ukraine at the final stage of the German-Soviet war in 1944 are revealed, certain achievements, difficulties and shortcomings in the implementation of this activity are shown.

Раскрыты основные аспекты комплектования органов милиции Украины на завершающем этапе Немецко-Советской войны в 1944 году, показаны определенные достижения, трудности и недостатки в осуществлении этой деятельности.
Греченко, В. А. Кадрове забезпечення органів охорони правопорядку (деякі історичні аспекти) / Володимир Анатолійович Греченко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 71-72.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; internal affairs agencies; органы внутренних дел; органи охорони правопорядку; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; personnel support