Особливості психозахисної поведінки керівного складу Національної поліції України - Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344 (Cучасний стан психологічного забезпечення професійної діяльності сил охорони правопорядку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 верес. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 4-5, 2017)
Здійснено дослідження копінг-стратегії та особливостей механізмів психологічного захисту керівного та рядового складу поліції.

A study of the coping strategy and features of the mechanisms of psychological protection of the leadership and the rank and file of the police.

Проведено исследование копинг-стратегии и особенностей механизмов психологической защиты руководящего и рядового состава полиции.
Александров, Ю. В. Особливості психозахисної поведінки керівного складу Національної поліції України / Ю. В. Александров // Cучасний стан психологічного забезпечення професійної діяльності сил охорони правопорядку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 верес. 2017 р.) / Нац. акад. Нац. гвардії України. – Харків: Нац. акад. НГУ, 2017. – С. 4-5.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; керівний склад; психологічний захист; копінг-стратегії; копінг-поведінка; National police of Ukraine; management; psychological defense; coping-strategies; coping-behavior; Национальная полиция Украины; руководящий состав; психологическая защита; копинг-стратегии; копинг-поведение; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина