Щодо протидії розслідуванню корупційних злочинів - Савчук, Т. І.; Savchuk, T. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8024-5136 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 147-150, 2019)
Щодо протидії розслідуванню корупційних злочинів О противодействии расследованию коррупционных преступлений Concerning counteraction to investigation of corruption crimes
Савчук, Т. І. Щодо протидії розслідуванню корупційних злочинів // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – 312 с. С. 147-150.
Keywords: корупція; корупційні злочини; протидія корупції