Проблемні питання щодо забезпечення прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального процесу - Піддубна, А. В.; Piddubna, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1244-2263; Хара, С. Д.; Khara, S. D. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 337-340, 2022)
Підкреслено необхідність гуманізації кримінального процесу та приведення нормативно-правової бази України у відповідність до міжнародних правових стандартів.

The necessity of humanizing the criminal process and bringing the legal framework of Ukraine into compliance with international legal standards is emphasized.

Подчеркнута необходимость гуманизации уголовного процесса и приведение нормативно-правовой базы Украины в соответствие с международными правовыми стандартами.
Піддубна, А. В. Проблемні питання щодо забезпечення прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального процесу / Аліна Валентинівна Піддубна, Сергій Дмитрович Хара // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів в умовах воєнного стану : тези доп. Всеук. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 черв. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 337-340.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального процесу; учасники кримінального процесу; гуманізація кримінального процесу; ensuring the rights, freedoms and legitimate interests of the participants in the criminal process; participants in the criminal process; humanization of the criminal process; criminal proceedings; обеспечение прав, свобод и законных интересов участников уголовного процесса; участники уголовного процесса; гуманизация уголовного процесса