Проблеми й прогалини в трудовому законодавстві України - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2018. – Вип. 53, т. 1. – С. 148-151, 2018)
Стаття присвячена актуальним проблемам та прогалинам, які наявні на цей час в трудовому законодавстві. У роботі надано визначення таким поняттям, як проблеми та прогалини в національному трудовому законодавстві. Виділено основні види цих проблем. Зроблено акцент на важливості їх вирішення та проаналізовано необхідні зміни в трудовому законодавстві для ефективного та належного регулювання трудових відносин.

The article is devoted to actual problems and gaps that exist today in labor legislation. The work defines such concepts as problems and gaps in the national labor legislation. The main types of these problems are highlighted. The emphasis is placed on the importance of their solution and analyzed the necessary changes in labor legislation for the effective and proper regulation of labor relations.

Статья посвящена актуальным проблемам и пробелам, которые существуют сегодня в трудовом законодательстве. В работе дано определение таким понятиям, как проблемы и пробелы в национальном трудовом законодательстве. Выделены основные виды этих проблем. Сделан акцент на важности их решения и проанализированы необходимые изменения в трудовом законодательстве для эффективного и надлежащего регулирования трудовых отношений.
Problems and gaps in the labor legislation of Ukraine
Лукаш C. C. Проблеми й прогалини в трудовому законодавстві України / Лукаш C. C. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2018. – Вип. 53, т. 1. – С. 148-151.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; прогалини в праві; національне трудове законодавство; Кодекс законів про працю України; нормативні акти; удосконалення законодавства; пробелы в праве; gaps in the labor law; national labor legislation; labor law; labor code; normative and legal act; национальное трудовое законодательство; Кодекс законов о труде Украины; нормативные акты; усовершенствование законодательства; perfection of legislation