Сучасні проблеми розвитку та напрями підтримки малого та середнього бізнесу в Україні - Бондаренко, Л. Ф.; Bondarenko, L. F.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6030-5530; Хиль, Л. П.; Khyl, L. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1047-9540 (Вісник східноєвропейського університету економіки і менеджменту. - 2018. - № 2 (25). - С. 65-71, 2018)
На основі даних аналітичного звіту «Щорічна оцінка ділового клімату в Україні» проаналізовано основні перешкоди розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Досліджено тенденції розвитку даного сектору за 2014–2016 роки. Виділено основні чинники, які негативно впливають на діяльність суб’єктів господарювання. На основі ідентифікованих проблем малого підприємництва надано пропозиції щодо підвищення ефективності реформ у сприянні розвитку малого бізнесу. The main obstacles based on the data of the analytical report «Annual assessment of the business climate in Ukraine», to the development of small and medium business in Ukraine are analyzed. The tendencies of development of this sector for 2014–2016 years are explored. The main factors that negatively influence the activity of business entities are highlighted. On the basis of identified problems of small business, proposals were made for improving the efficiency of reforms in promoting small business development. На основе данных аналитического отчета «Ежегодная оценка делового климата в Украине» проанализированы основные препятствия развитию малого и среднего бизнеса в Украине. Исследована тенденции развития данного сектора за 2014-2016 годы. Выделены основные факторы, которые негативно влияют на деятельность субъектов хозяйствования. На основе идентифицированных проблем малого предпринимательства даны предложения по повышению эффективности реформ в содействии развитию малого бизнеса.
Современные проблемы развития и направления поддержки малого и среднего бизнеса в Украине
Current problems of development and directions for support of small and medium business in Ukraine
Бондаренко Л. Ф. Сучасні проблеми розвитку та напрями підтримки малого та середнього бізнесу в Україні / Л. Ф. Бондаренко, Л. П. Хиль // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Серія : Економіка і менеджмент. - 2018. - № 2. - С. 65-71. - Режим доступу: http://www.suem.edu.ua/documents/visnik_2_25_2018.pdf
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; малий бізнес; малі та середні підприємства; суб’єкти малого підприємництва; державна політика; малый бизнес; малые и средние предприятия; субъекты малого предпринимательства; государственная политика; small business; small and medium enterprises; small business entities; state policy