Великі дані у протидії кіберзлочинності - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : зб. матеріалів кругл. столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 77-79., 2020)
Зазначено, що проблема використання систем аналізу Великих даних для запобігання та виявлення кіберзлочинів є досить актуальним науково-технічним завданням. Досліджено використання технології аналізу Великих Даних для забезпечення глобальної інформаційної безпеки. Отмечено, что проблема использования систем анализа Больших данных для предотвращения и выявления киберпреступлений является достаточно актуальной научно-технической задачей. Исследовано использование технологии анализа Больших данных для обеспечения глобальной информационной безопасности. It is noted that the problem of using Big Data analysis systems to prevent and detect cybercrime is a fairly relevant scientific and technical task. The use of Big Data analysis technology to ensure global information security has been studied.
Могілевський Л. В. Великі дані у протидії кіберзлочинності / Л. В. Могілевський // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : зб. матеріалів кругл. столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 77-79.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування кіберзлочинів; расследование киберпреступлений; cybercrime investigation; кіберзлочинність; киберпреступность; cybercrime; Великі дані; Большие данные; big data; нелегальні ключі активації; нелегальные ключи активации; illegal activation keys; протидія піратству; противодействие пиратству; anti-piracy; піратство; пиратство; piracy; використання технології аналізу Великих Даних; использование технологии анализа Больших Данных; use of big data analysis technology