Порівняльний цивільний процес в побудові механізму захисту прав людини - Мартиненко, А. В.; Martynenko, A. V. (Права людини – пріоритет сучасної держави : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 груд. 2021 р.). - Одеса: Видав. дім "Гельветика", 2021. - С. 146-151, 2021)
Розглянуто порівняльний цивільний процес в побудові механізму захисту прав людини.

The comparative civil process in the construction of the human rights protection mechanism is considered.

Рассмотрен сравнительный гражданский процесс в построении механизма защиты прав человека.
Мартиненко, А. В. Порівняльний цивільний процес в побудові механізму захисту прав людини / Мартиненко Анна Володимирівна // Права людини – пріоритет сучасної держави : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 груд. 2021 р.) / МОН України, Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.", Каф. міжнар. та європ. права. - Одеса: Видав. дім "Гельветика", 2021. - С. 146-151.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; порівняльний цивільний процес; захист прав людини; сравнительный гражданский процесс; comparative civil procedure; protection of human rights; защита прав человека