Суспільство до і після війни: психологічні трансформації - Євдокімова, О. О.; Yevdokimova, O. O.; Нечітайло, І. С.; Nechitailo, I. S.; Olena Yevdokimova; Ірина Нечітайло (Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 236-240, 2022)
Аналізуються результати соціологічного опитування щодо змін в українському суспільстві, що відбудуться після війни.

The results of a sociological survey on changes in Ukrainian society that will take place after the war are analyzed.

Анализируются результаты социологического опроса по изменениям в украинском обществе, которые произойдут после войны.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; українське суспільство; Ukrainian society; украинское общество; війна; война; war; соціологічне дослідження; социологическое исследование; sociological research