Дозвільні повноваження Міністерства економічного розвитку і торгівлі України: питання сьогодення - Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Джафарова Олена В'ячеславівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2013. - № 1 (60). - С. 152-158, 2013)
У статті на підставі аналізу дозвільних повноважень Мінекономрозвитку України щодо забезпечення економічної безпеки здійснено їх класифікацію на нормативні, нормативно-делегуючі, процедурні, частково-процедурні та факультативні.

In the article on the basis of analysis of permissive plenary powers of Ministry of economic development and trade of Ukraine in relation to providing of economic security their classification is carried out on normative, normatively-delegating, procedural, partly-procedural and optional.

В статье на основании анализа разрешительных полномочий Минэкономразвития Украины относительно обеспечения экономической безопасности осуществлена их классификация на нормативные, нормативно-делегирующие, процедурные, частично-процедурные и факультативные.
Permissive plenary powers of Ministry of economic development and trade of Ukraine: question of present time
Разрешительные полномочия Министерства экономического развития и торговли Украины: вопрос нынешнего времени
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правове регулювання; правові форми; дозвільний документ; адміністративні процедури; дозвільна діяльність; економічна безпека; Міністерство економічного розвитку і торгівлі України; Ministry of economic development and trade of Ukraine; Министерство экономического развития и торговли Украины; administrative and legal regulation; legal forms; permission document; administrative procedure; permissive activity; economic security; административно-правовое регулирование; правовые формы; разрешительный документ; административные процедуры; разрешительная деятельность; экономическая безопасность