Проблеми ефективності Міжнародного кримінального суду - Канібер, Ю. М.; Kaniber, Yu. M.; Канібер Юрій Миколайович (Міжнародний кримінальний суд і Україна: шлях до справедливості: матеріали міжнар. Кругл. столу (м. Харків, 23 квіт. 2025 р.) / Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. кримін. права та кримінології, Навч.-наук. ін-т № 5. – Харків: ХНУВС, 2025. – С. 19-22, 2025)
Досліджуються ключові проблеми, що впливають на ефективність діяльності Міжнародного кримінального суду.

Key issues affecting the effectiveness of the International Criminal Court are examined.
Keywords: міжнародне право; Міжнародний кримінальний суд; ефективність; international law; International Criminal Court; efficiency; Римський статут