Економічна складова правового регулювання безпеки діяльності в галузі авіаційного транспорту - Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Оксана Брусакова (Економічна безпека держави в контексті національних інтересів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 28-30, 2021)
Проаналізовано, що ефективність правого забезпечення безпеки діяльності в галузі авіаційного транспорту безпосередньо залежить від економічної обґрунтованості (доцільності) такого регулювання.

It is analyzed that the effectiveness of legal security in the field of air transport directly depends on the economic feasibility (feasibility) of such regulation.

Проанализировано, что эффективность правого обеспечения безопасности деятельности в области авиационного транспорта напрямую зависит от экономической обоснованности (целесообразности) такого регулирования.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; авіаційний транспорт; авиационный транспорт; air transport; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; економічна складова; экономическая составляющая; economic component