Специфіка злочину як жанрова особливість трилеру - Кобилко, Н. А.; Kobylko, N. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8123-4156 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 239-241., 2020)
Зазначено, що трилер – своєрідний літературний жанр, який поєднав у собі риси пригодницького й готичного романів, детективу, генетично пов’язаний із билиною, чарівною казкою та загадкою. Отмечено, что триллер – своеобразный литературный жанр, сочетающий в себе черты приключенческого и готического романов, детектива, генетически связанный с былиной, волшебной сказкой и загадкой. It is noted that the thriller is a kind of literary genre that combines the features of adventure and gothic novels, a detective story, genetically associated with an epic, a fairy tale and a riddle.
Кобилко Н. А. Специфіка злочину як жанрова особливість трилеру / Н. А. Кобилко // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 239-241.
Keywords: Літературознавство. Literary studies. Литературоведение; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; жанрові особливості трилеру; жанровые особенности триллера; thriller genre features; трилер; триллер; thriller; літературні жанри; литературные жанры; literary genres