Момент виникнення права власності - Джафарова, В. М.; Dzhafarova, V. M. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 68-72, 2019)
Зазначено, що для встановлення змісту та обсягу майнових прав, форми та способу захисту порушених прав важливо правильно визначити момент виникнення в особи права власності.

It is noted that in order to establish the content and scope of property rights, the form and method of protection of violated rights, it is important to correctly determine the moment when a person's property right arises.

Указано, что для установления содержания и объема имущественных прав, формы и способа защиты нарушенных прав важно правильно определить момент возникновения у лица права собственности.
Джафарова, В. М. Момент виникнення права власності / Валерія Михайлівна Джафарова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 68-72.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право власності; property right; право собственности; майнові права; property rights; имущественные права; момент виникнення права власності; moment of ownership; момент возникновения права собственности