Про сучасні моделі адміністративної юстиції зарубіжних країн - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Актуальні проблеми реформування системи законодавства України: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Запоріжжя, 26-27 січ. 2018 р.). - Запоріжжя, 2018. - С. 67-70, 2018)
У доповіді проаналізовано сучасні моделі адміністративної юстиції зарубіжних країн.

The report analyzes current models of administrative justice in foreign countries.

В докладе проанализированы современные модели административной юстиции зарубежных стран.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; адміністративний процес; адміністративне судочинство; адміністративний суд; административный процесс; административное судопроизводство; административный суд; administrative process; administrative proceedings; administrative court; США; Франція; Франция; Англія; Англия; Великобританія; USA; France; England