Моніторинг кримінологічний - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Вісник Асоціації кримінального права України. - 2015. - № 2 (5). - С. 374-375, 2017)
Надано статтю «Моніторинг кримінологічний», що ввійшла до багатотомного видання «Велика українська юридична енциклопедія».

Представлена статья «Мониторинг криминологический», вошедшая в многотомное издание «Большая украинская юридическая энциклопедия».
Литвинов, О. М. Моніторинг кримінологічний [Електронний ресурс] / О. М. Литвинов // Вісник Асоціації кримінального права України. - 2015. - № 2 (5). - С. 374-375. - Режим доступу: http://nauka.nlu.edu.ua/
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; моніторинг кримінологічний; мониторинг криминологический; кримінологічний моніторинг; criminology monitoring; криминологический мониторинг; енциклопедична стаття; энциклопедическая статья