International cooperation in the security sector: challenges and prospects for Ukraine - Dzhus, A. R.; Джус, А. Р. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 81-82, 2025)
Відмічено, що Україна активно розвиває міжнародну співпрацю у секторі безпеки, залучаючи стратегічних партнерів для зміцнення обороноздатності та впровадження сучасних підходів до забезпечення національної безпеки.

It was noted that Ukraine is actively developing international cooperation in the security sector, attracting strategic partners to strengthen defense capabilities and implement modern approaches to ensuring national security.
Keywords: Україна; сектор безпеки і оборони; міжнародна співпраця; Ukraine; security and defense sector; international cooperation