Бюджетні правопорушення: сутність та склад - Полівана, В. В.; Polivana, V. V.; Сєвідова, І. О.; Sievidova, I. O. (Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 89-90, 2020)
Розглянуто сутність та склад бюджетних правопорушень. The essence and composition of budget offenses are considered. Рассмотрены сущность и состав бюджетных правонарушений.
Полівана, В. В. Бюджетні правопорушення: сутність та склад / Полівана В. В., Сєвідова І. О. // Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.) / Київ. нац. ун-т iменi Тараса Шевченка, Рада молод. вчених, Студент. парламент, Наук. парк., Наук. товариство студентів та аспірантів. – Київ, 2020. – С. 89-90.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетні правопорушення; бюджетные правонарушения; budget violations; склад бюджетного правопорушення; состав бюджетного правонарушения; composition of the budget offense; бюджетна сфера; бюджетная сфера; budgetary sphere