Адміністративно-правові засади взаємодії органів державної влади України у сфері протидії організованій злочинності - Черних, С. П.; Chernykh, S. P. (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 82-87, 2010)
Сформульовано поняття «взаємодія органів державної влади України у сфері протидії організованій злочинності». Досліджено складові взаємодії органів державної влади України у сфері протидії організованій злочинності – стратегічну і тактичну взаємодію. Запропоновано систему заходів щодо формування ефективної державної політики у сфері протидії організованій злочинності.

The concept «cooperation of state authorities of Ukraine in the sphere of counteracting organized crime» is formulated. The elements of state authorities of Ukraine cooperation in the sphere of counteracting organized crime – strategic and tactical cooperation are researched. The system of measures in forming effective public policy in the sphere of counteracting organized crime is offered.

Сформулировано понятие «взаимодействие органов государственной власти Украины в сфере противодействия организованной преступности». Исследованы составляющие взаимодействия органов государственной власти Украины в сфере противодействия организованной преступности – стратегическое и тактическое взаимодействие. Предложена система мер по формированию эффективной государственной политики в сфере противодействия организованной преступности.
Administrative and legal grounds of cooperation between state authorities of Ukraine in the sphere of counteracting organized crime
Административно-правовые принципы взаимодействия органов государственной власти Украины в области противодействия организованной преступности
Keywords: організаційно-правові засади; organizational and legal principles; организационно-правовые основы; органи державної влади; public authorities; органы государственной власти; взаємодія; interaction; взаимодействие; протидія організованій злочинності; combating organized crime; противодействие организованной преступности