Поняття правової категорії "корпоративне інвестування" та його відмінність від категорій "спільна діяльність" та "спільне інвестування" - Сущ, О. П.; Sushch, O. P. (Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 225-230, 2010)
Визначено поняття «корпоративне інвестування» та його ознаки. Встановлено відмінність правової категорії «корпоративне інвестування» від споріднених правових категорій «спільна діяльність» та «спільне інвестування».

The concept «corporate investing» and signs its are determined. The difference of legal category «corporate investing» from related legal categories «joint activity» and «general investing» is set.

Определено понятие «корпоративное инвестирование» и его признаки. Установлено отличие правовой категории «корпоративное инвестирование» от родственной правовой категории «совместная деятельность» и «совместное инвестирование».
The concept «corporate investing» and its difference from legal categories «joint activity» and «general investing»
Понятие «корпоративное инвестирование» и его отличие от категорий «совместная деятельность» и «совместное инвестирование»
Keywords: корпоративне інвестування; corporate investment; корпоративное инвестирование; спільна діяльність; common activity; совместная деятельность; спільне інвестування; joint investment; совместное инвестирование