Перспективи розвитку інституту аварійного комісара в Україні і його роль у спрощенні процедури оформлення страхового випадку - Приходько, А. А.; Prykhodko, A. A. (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 222-225., 2009)
Проаналізованно основні положення чиного законодавства та практичний аспект інституту аварійного комісара; запропонованно процедуру спрощення оформлення страхового випадку за рахунок розробки законодавства, що регулює діяльність аварійних комісарів. Проанализованы основные положения действующего законодательства и практический аспект института аварийного комиссара; предложена процедура упрощения оформления страхового случая за счет развития законодательства, которое регулирует деятельность аварийных комиссаров. The original position of current legislation and practical aspect of institute of average adjuster are parsed; procedure of simplification of registration of accident insured is offered due to development of legislation, that regulates activity of average adjuster.
Приходько, А. А. Перспективи розвитку інституту аварійного комісара в Україні і його роль у спрощенні процедури оформлення страхового випадку / А. А. Приходько // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 222-225.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; аварійні комісари; аварийные комиссары; страхове право; страховое право; зобов'язальне право; обязательственное право; страховий випадок; страховой случай; оформлення страхового випадку; оформление страхового случая; страхове шахрайство; страховое мошенничество; шахрайство; мошенничество; emergency commissioners; insurance law; law of obligations; insured event; registration of an insured event; insurance fraud