Система суб’єктів запобігання та протидії корупції - Машлякевич, Д. С.; Mashliakevych, D. S. (Право.ua. — 2015. — № 2 — С. 94-101, 2015)
Систематизовано суб’єкти запобігання та протидії корупції відповідно до їх компетенції.

Систематизированы субъекты предупреждения и противодействия коррупции в соответствии с их компетенцией.
Машлякевич Д. С. Система суб’єктів запобігання та протидії корупції / Машлякевич Дмитро Станіславович // Право.ua. — 2015. — № 2 — С. 94-101.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; суб’єкти протидії; коррупция; субъекты противодействия; corruption