Інноваційні форми реабілітації у воєнних та післявоєнних умовах - Корляков, Б. О.; Korliakov, B. O. (Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів сектору безпеки і оборони України: матеріали наук.-практ. конф. (м. Львів, 22 груд. 2023 р.). – Львів : ЛьвДУВС, 2024. – С. 86-87, 2023)
Визначено, що люди, які пережили війну, можуть знайти багато переваг у нових формах реабілітації. Однак при створенні та впровадженні цих форм не можна ігнорувати економічні, політичні та етичні обмеження. Тому важливо враховувати ці фактори при розробці інноваційних форм реабілітації.

It has been determined that war survivors can find many benefits in new forms of rehabilitation. However, economic, political and ethical constraints cannot be ignored when creating and implementing these forms. Therefore, it is important to take these factors into account when developing innovative forms of rehabilitation.

Установлено, что люди, пережившие войну, могут найти много преимуществ в новых формах реабилитации. Однако при создании и внедрении этих форм нельзя игнорировать экономические, политические и нравственные ограничения. Поэтому важно учитывать эти факторы при разработке инновационных форм реабилитации.
Keywords: війна; war; война; реабілітація; rehabilitation; реабилитация; інноваційні форми реабілітації; innovative forms of rehabilitation; инновационные формы реабилитации