Організація та функціонування системи управління якістю в діяльності органів внутрішніх справ України: структура, процедури та ресурси - Довгань, О. І.; Dovgan, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8551-5403 (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 253–267, 2011)
Виконано аналіз теоретичних засад та правового регулювання структури, процедури та ресурсів в організації та функціонуванні системи управління якістю в діяльності органів внутрішніх справ України, а також визначені шляхи вдосконалення подальшого організаційно-правового забезпечення означеної системи управління якістю.

The analysis of theoretical bases and legal regulation of structure, procedure and resources in the organization and functioning of a control system by quality in activity of lawenforcement bodies of Ukraine is made, and also ways of improvement of the further organizational-legal maintenance of the designated control system are defined by quality.

Выполнен анализ теоретических основ и правового регулирования структуры, процедуры и ресурсов в организации и функционировании системы управления качеством в деятельности органов внутренних дел Украины, а также определены пути усовершенствования дальнейшего организационно-правового обеспечения обозначенной системы управления качеством.
Organization and Functioning of a Control System by Quality in Activity of Law-Enforcement Bodies of Ukraine: Structure, Procedures and Resources
Организация и функционирование системы управления качеством в деятельности органов внутренних дел Украины: структура, процедуры и ресурсы
Довгань, О. І. Організація та функціонування системи управління якістю в діяльності органів внутрішніх справ України: структура, процедури та ресурси [Електронний ресурс] / О. І. Довгань // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 253–267. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-2/11doiptr.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; система управління якістю; система управления качеством; quality management system