Інноваційні методи навчання при викладанні технічних дисциплін - Сіора, А. С.; Siora, A. S. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 350-353, 2023)
Наголошено, що застосування інтерактивних засобів навчання у технічних дисциплінах інтенсифікує передачу інформації, розширює ілюстративний матеріал, організовує пошукову діяльність здобувача, посилює емоційне тло навчання, формує навчальну мотивацію, індивідуалізує та диференціює навчальний процес.

It is emphasized that the use of interactive learning tools in technical disciplines intensifies the transfer of information, expands illustrative material, organizes the search activity of the learner, strengthens the emotional background of learning, forms learning motivation, individualizes and differentiates the learning process.

Отмечено, что применение интерактивных средств обучения в технических дисциплинах интенсифицирует передачу информации, расширяет иллюстративный материал, организует поисковую деятельность соискателя, усиливает эмоциональный фон обучения, формирует мотивацию, индивидуализирует и дифференцирует учебный процесс.
Keywords: освітній процес; educational process; образовательный процесс; інноваційні методи навчання; innovative teaching methods; инновационные методы обучения; викладання технічних дисциплін; teaching technical disciplines; преподавание технических дисциплин; інтерактивні засоби навчання; interactive learning tools; интерактивные средства обучения