Криміналістичні особливості огляду місця наруги над могилою - Сафонов, Д. А.; Safonov, D. A. (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 698–702, 2011)
Розглядаються питання, пов’язані з особливостями проведенням слідчого огляду за фактом вчинення наруги над могилою. Розкриті особливості кожного з етапів, огляду та виокремлено важливі моменти, на які слід звернути увагу під час дослідження обстановки, в якій вчинено злочин.

Investigation crime scene search of grave dishonor and its features are researched. Every stage of crime scene search of grave dishonor is discovered; also main features of investigating this crime are distinguished.

Рассматриваются вопросы, связанные с особенностями проведения следственного осмотра по факту совершения надругательства над могилой. Раскрыты особенности каждого из этапов осмотра и выделены важные моменты, на которые следует обратить внимание во время исследования обстановки, в которой совершались преступление.
Criminalities Features of Crime Scene Search of Grave Dishonor
Криминалистические особенности осмотра места надругательства над могилой
Сафонов, Д. А. Криміналістичні особливості огляду місця наруги над могилою [Електронний ресурс] / Д. А. Сафонов // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 698–702 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-3/11cdannm.pdf.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; огляд місця події; наруга над могилою; експерт-криміналіст; слідчий огляд; тактичні особливості; осмотр места происшествия; надругательство над могилой; эксперт-криминалист; следственный осмотр; тактические особенности; accident scene examination; tactical features; criminalist expert