Правове забезпечення євроінтеграційних процесів в Україні - Злотник, В. О.; Zlotnyk, V. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 131-133, 2024)
Відзначено, що із набуттям чинності Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом зростає важливість правового забезпечення цієї співпраці та поглиблення відносин у всіх сферах на основі принципів політичної асоціації та економічної інтеграції.

It was noted that with the entry into force of the Association Agreement between Ukraine and the European Union, the importance of legal support for this cooperation and the deepening of relations in all spheres based on the principles of political association and economic integration is increasing.

Отмечено, что со вступлением в силу Соглашения об ассоциации между Украиной и Евросоюзом растет важность правового обеспечения этого сотрудничества и углубления отношений во всех областях на основе принципов политической ассоциации и экономической интеграции.
Keywords: правове забезпечення; Україна; Європейський Союз; євроінтеграційні процеси; legal support; Ukraine; European Union; European integration processes; правовое обеспечение; Украина; Европейский Союз; евроинтеграционные процессы