Адміністративна процесуальна норма: сучасні теоретико-правові наукові підходи - Джафарова, М. В.; Dzhafarova, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6203-0027 (Право і суспільство. - 2017. - № 4. Ч. 1. - С. 148-152, 2014)
Стаття присвячена визначенню сутності та особливостей адміністративної процесуальної норми як первісного елементу адміністративного процесуального права України. Узагальнено сучасні теоретико-правові підходи щодо розуміння норм адміністративного процесуального права та їхніх сутнісних ознак.

The article is focused on determining the nature and characteristics of administrative procedural norm as primary element of administrative procedural law of Ukraine. The modem theoretical and legal approaches to understanding the administrative procedural norms and their essential features have been generalized.

Статья посвящена определению сущности и особенностей административной процессуальной нормы как первичного элемента административного процессуального права Украины. Обобщены современные теоретико-правовые подходы относительно понимания административных процессуальных норм, а также их ключевых признаков.
Джафарова М. В. Адміністративна процесуальна норма: сучасні теоретико-правові наукові підходи / Джафарова М. В. // Право і суспільство. - 2017. - № 4. Ч. 1. - С. 148-152.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; адміністративне процесуальне право; адміністративна процесуальна норма; правова процедура; адміністративні правовідносини; публічне управління; administrative procedural law; procedural norm; legal procedure; administrative legal relations; public control; административное процессуальное право; административная процессуальная норма; правовая процедура; административные правоотношения; публичное управление