Постмодернізм як об’єктивний виклик українському суспільству - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Держава і злочинність. Нові виклики в епоху постмодерну : зб. тез доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті віце-президента Кримінологічної асоціації України, професора О. М. Литвака (м. Харків, 23 квіт. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кримінол. асоц. України. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 10-11, 2020)
Наголошено, що чим глибше проникають ідеї постмодернізму, поряд з їх позитивним впливом на розвиток нашого суспільства, тим більше існує небезпека руйнації моральних та нормативних правил, за якими живе це суспільство. І як наслідок таких змін, збільшення загроз національній безпеці України.

It is emphasized that the introduction of the idea of postmodernism threatens to destroy the moral and normative rules by which society lives. And as a consequence of such changes, increasing threats to Ukraine's national security.

Отмечено, что чем глубже проникают идеи постмодернизма, рядом с их положительным влиянием на развитие общества, тем больше существует опасность разрушения нравственных и нормативных правил, по которым живет это общество. И как следствие таких изменений, увеличение угроз национальной безопасности Украины.
Швець, Д. В. Постмодернізм як об’єктивний виклик українському суспільству / Дмитро Володимирович Швець // Держава і злочинність. Нові виклики в епоху постмодерну : зб. тез доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті віце-президента Кримінологічної асоціації України, професора О. М. Литвака (м. Харків, 23 квіт. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кримінол. асоц. України. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 10-11.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; національна безпека; национальная безопасность; national security; постмодернізм; постмодернизм; postmodernism