Теоретичні та практичні основи криміналістичного забезпечення розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із рейдерством : реферат дисертації - Тюлєнєв, С. А.; Tiulieniev, S. A. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертацію присвячено комплексному дослідженню теоретичних і практичних основ криміналістичного забезпечення розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із рейдерством.

The dissertation is devoted to a comprehensive study of the theoretical and practical foundations of forensic support for the investigation of criminal offenses related to raiding.
Theoretical and Practical Foundations of Forensic Support for the Investigation of Criminal Offenses Related to Raiding
Keywords: Україна; Автореферати дисертацій. Abstracts of Theses. Авторефераты диссертаций; 12.00.09; кримінальне правопорушення; рейдерство; суб’єкт господарювання; підприємство; актив; криміналістична методика; механізм злочину; розслідування; криміналістична тактика; техніко-криміналістичне забезпечення; criminal offense; raiding; business entity; enterprise; asset; forensic methodology; crime mechanism; investigation; forensic tactics; forensic-technical support