Захист від атак підвищення привілеїв в корпоративних інформаційних системах - Струков, В. М.; Strukov, V. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4722-3159; Гуділін, В. В.; Hudilin, V. V. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 18 трав. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 79-82, 2021)
Розглянуто деякі актуальні методи атак на корпоративні інформаційні системи, пов’язані з отриманням прав адміністратора домена в Active Directory, а також сформульовано методи захисту від них.

Some current methods of attacks on corporate information systems related to obtaining the rights of a domain administrator in Active Directory are considered, as well as methods of protection against them are formulated.

Рассмотрены некоторые актуальные методы атак на корпоративные информационные системы, связанные с получением прав администратора домена в Active Directory, а также сформулированы методы защиты от них.
Струков, В. М. Захист від атак підвищення привілеїв в корпоративних інформаційних системах / Струков Володимир Михайлович, Гуділін Владислав Владиславович // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 18 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; громад. спілка «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі». – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 79-82.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; корпоративні інформаційні системи; корпоративные информационные системы; corporate information systems; атаки підвищення привілеїв; атаки повышения привилегий; privilege attacks; методи захисту; методы защиты; methods of protection; кіберзлочинність; киберпреступность; cybercrime; Кримінологія. Criminology. Криминология