Суспільна цінність підготовки кадрів у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 34-36, 2021)
Зазначено, що освічені та добре підготовлені поліцейські, які здобули фахову освіту у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, є більше пристосованими й адаптованими для роботи в правоохоронній сфері. Тому необхідно примножувати, а не нівелювати стандарти вищої освіти під час підготовки кадрів для органів Національної поліції.

It is noted that educated and well-trained police officers who have received professional education in higher education institutions with specific training conditions are more adapted and adapted to work in law enforcement. Therefore, it is necessary to increase, not level the standards of higher education during training for the National Police.

Отмечено, что образованные и хорошо подготовленные полицейские, получившие специальное образование в высших учебных заведениях со специфическими условиями обучения, являются более приспособленными и адаптированными для работы в правоохранительной сфере. Поэтому необходимо приумножать, а не нивелировать стандарты высшего образования при подготовке кадров для органов Национальной полиции.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; higher education institutions with specific learning conditions; підготовка кадрів; подготовка кадров; training