Нормативне забезпечення експлуатації екіпірування поліцейськими при несенні служби в умовах воєнного стану - Фроленкова, П. М.; Frolenkova, P. M. (Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 172-174, 2023)
Відзначено необхідність впровадження належних нормативів у сфері поліцейського екіпірування для підвищення безпеки та ефективності роботи правоохоронців. Вирішення проблеми відсутності стандартів у цій сфері є критичним для забезпечення національної безпеки та розвитку поліцейської служби в умовах воєнного стану. Упровадження належних нормативів стане кроком уперед у покращенні функціонування поліцейських органів та гарантуванні безпеки громадян.

The need to implement appropriate standards in the field of police equipment to increase the safety and efficiency of law enforcement officers was noted. Addressing the lack of standards in this area is critical to ensure national security and develop the police service under martial law. Implementation of appropriate standards will be a step forward in improving the functioning of police bodies and guaranteeing the safety of citizens.

Отмечена необходимость внедрения надлежащих нормативов в сфере полицейской экипировки для повышения безопасности и эффективности работы правоохранителей. Решение проблемы отсутствия стандартов в этой сфере является критическим для обеспечения национальной безопасности и развития полицейской службы в условиях военного положения. Внедрение надлежащих нормативов станет шагом вперед в улучшении функционирования полицейских органов и обеспечении безопасности граждан.
Keywords: нормативне забезпечення; regulatory support; нормативное обеспечение; поліцейське екіпірування; police equipment; полицейская экипировка; воєнний стан; martial law; военное положение