Особливості розслідування розкрадання культурних цінностей в Україні - Бабакін, В. М.; Babakin, V. M.; Ковальов, В. В.; Kovalov, V. V. (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 14–20, 2011)
Розглянуто визначення культурних цінностей в українському законодавстві та наведено перелік статей, що оберігають їх від злочинних посягань. Виконано аналіз особливостей слідчих дій, які проводяться під час розслідування злочинів, що посягають на них.

Definition of cultural property in the Ukrainian legislation and provides a list of articles that protect them from criminal attacks is given. Features investigative actions conducted during the investigation of crimes that infringe on them is made.

Рассмотрены определения культурных ценностей в украинском законодательстве и приведен перечень статей, предохраняющие их от преступных посягательств. Выполнен анализ особенностей следственных действий, проводимых при расследовании преступлений, посягающих на них.
Singularities of Fact-Finding of Plundering of Cultural Values in Ukraine
Особенности расследования разворовывания культурных ценностей в Украине
Бабакін, В. М. Особливості розслідування розкрадання культурних цінностей в Україні [Електронний ресурс] / В. М. Бабакін, В. В. Ковальов // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 14–20. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 3/11bvmcvu.pdf.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; культурні цінності; розслідування злочинів; криміналістична методика; культурные ценности; расследование преступлений; криминалистическая методика; cultural values; crime investigation; criminalistic methods of investigation