Innovative technologies in defense: the experience of the USA and Israeil - Kuzyk, M. R.; Кузик, М. Р. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 147-148, 2025)
Відзначено, що досвід США та Ізраїлю у сфері впровадження інноваційних технологій в оборону демонструє, як сучасні виклики потребують адаптації та постійного оновлення стратегій. Ці країни показують, що успішна оборона неможлива без інтеграції нових технологій та постійного навчання.

It was noted that the experience of the United States and Israel in the field of introducing innovative technologies into defense demonstrates how modern challenges require adaptation and constant updating of strategies. These countries show that successful defense is impossible without the integration of new technologies and constant training.
Keywords: інноваційні технології; штучний інтелект; оборона; США; Ізраїль; зарубіжний досвід; innovative technologies; artificial intelligence; defense; USA; Israel; foreign experience